avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla cand furi prima oara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla cand furi prima oara

Buna ziua! Recent am facut cea mai mare prostie din viața mea. Am intrat in magazinul cora al luat niste jucarii le-am pus in carut si am vrut sa ies cu ele pe la casa de marca. Ma oprit casiera si a chemat paza,dupa m au dus in birou au scos jucariile pe care le am furat si a venit si politia. Le am spus ca le platesc dar cei de la cora nu au vrut.Am mers la sectie am declaratie cum sa intamplat si m au lasat sa plec. Vreau sa stiu ce mi se poate intampla pentru ca imi este foarte frica nu vreau sa afle parintii mei si nici sotul am si un copil mic de 2 luni și simt ca intru in depresie. Poate sa ma aresteze?
Nu va arestează, daca va apărați corespunzator este posibil sa scăpați cu o solutie de renuntare la up.
De arestat nu veti fi arestat.
Ce valoare aveau jucariile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de functie wallhala wallhala Buna ziua este prima data cand postez pe acest forum asa ca sper sa fie in categoria care trebuie. Ce mi se intampla? Am 28 de ani si lucrez intr-un Institut ... (vezi toată discuția)
Furt minor din hipermarket Narcus Narcus Buna ziua, Acum o saptamana, spre rusinea mea, recunosc ca am sustras dintr-un hipermarket din capitala un produs in valoare de 30 lei.La iesire m-au oprit ... (vezi toată discuția)
Furt din carrefour - ajutati-ma va rog ! ContSters305641 ContSters305641 Buna ziua tuturor! Am 36 ani , barbat , si am facut cea mai mare greseala din viata mea , am furat (ce urat suna cuvantul asta) ,(nu stiu de ce am facut asa ... (vezi toată discuția)