avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatie somaj ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatie somaj ?

Sunt in somaj, si as vrea sa stiu daca pot colabora cu o firma de curierat ce se ocupa cu distribuirea pliantelor in cutiile postale pe baza de contract de colaborare,nu contract de munca, ce trebuie sa fac, sa nu pierd somajul?
As vrea sa stiu daca am realizari pe luna, pana la ce suma am dreptul si la somaj si la venituri suplimentare? Veniturile obtinute in urma prestarii acestei activitati sunt foarte mici!!!Afecteaza in vreun fel indemnizatia de somaj?
Am vreo obligatie sa comunic la somaj contractul de colaborare?

Va rog sa ma lamuriti ce drepturi am pe langa somaj, sa mai pot realiza venituri suplimentare.
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 21:48, 14 Noiembrie 2009
Puteti beneficia in continuare de indemnizatia de somaj daca veniturile pe care le realizati sunt mai mici decat indicatorul social de referinta in vigoare (adica 500 lei).

Daca va angajati cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, anuntati la somaj si veti primi in continuare 30% din indemnizatie pana la data pana la care ati fi primit indemnizatia de somaj.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot primi somaj? luciansm luciansm Sunt in somaj, si as vrea sa stiu daca pot colabora cu o firma de curierat ce se ocupa cu distribuirea pliantelor in cutiile postale pe baza de contract de ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - contract de colaborare + somaj cristi_stefan3 cristi_stefan3 Buna ziua ma numesc Catana Mihaela Ramona si as dori sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Eu sunt in somaj din luna februarie 2011 si am gasit ca sa muncesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj tudorm94 tudorm94 imi afecteaza indemnizatia de somaj daca fac un contract de colaborare cu o firma? multumesc.. (vezi toată discuția)