avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firmă în faliment, recuperare salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firmă în faliment, recuperare salarii restante

Firma in faliment. De 1 an incerc sa primesc un raspuns si salariile restante.Sunt in crestere copil de 1 an, concediile medicale de cine sunt decontate? Am sanse sa recuperez salariile restante ? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
FIE., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 4 Decembrie 2018
Concediile medicale , daca societatea este in faliment, trebuiau duse la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale de maternitate sunt decontate de agentia de somaj sau de casa de sanatate? kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri. am un baietel care pe 3 iulie a facut 2 ani, si pe 1 iulie am fost la serviciu sa depun cererea ... (vezi toată discuția)
Plata concediu prenatal si postnatal!!!!!!!! mona78_bz mona78_bz Buna ziua! Sunt insarcinata in 7 luni si lucrez la o societate comerciala privata Medicul de familie si ginecolog , mi-au indicat faptul ca trebuie sa intru ... (vezi toată discuția)
Daca firma da faliment inainte sa nasc....ce se intampla? ContSters129640 ContSters129640 Buna ziua! Sunt insarcinata si lucrez la o firma care, cred eu, va da faliment. De aceea sunt foarte ingrijorata. Eu ar trebui sa nasc la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)