avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pistol cu bile de cauciuc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pistol cu bile de cauciuc

Buna ziua,

Ma gandesc sa cer un permis pt pistol cu bile, neletal. Imn ce conditii pot folosi o astfel de arma? O pot folosi doar in cazul unui atac in casa sau si in alte situatii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tuty1983 , utilizator 21:46, 18 Aprilie 2019
Nu se merita, indiferent de cum o folosesti , conform legii sau nu , tot vinovat o sa iesi daca nu ai un certificat medico legal (urme zdravene ca ai fost agresat) !!! In tara noastra din pacate agresorii sunt favorizati, pentru ei sunt niste virgule in lege care ii scoate basma curata !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbaleta cristiangheorghe cristiangheorghe Doresc sa imi construiesc singur o arbaleta. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Modelul pe care doresc sa il construiec este unul mic ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Informatii arma sport&agrement AlexX_M AlexX_M Buna ziua! Doresc de mult sa-mi achizitionez un pistol cu bile, din magazin, atat pentru linistea sufleteasca cat si pentru satisfactia ... (vezi toată discuția)