Buna ziua ,am depus dosarul pt cerere titlu de proprietate la primărie ,am efectuat toate măsurătorile și le-am dat toată documentația necesară ,specific is înregistrat in cartea funciară ca Find proprietarul unei case care am cumparat-o in urma cu 16 ani ,dar o secretara refuza sa semneze și dosarul a rămas blocat de ceva timp la ei ,am vorbit cu primarul și mi-a zis ca încearcă sa m-a ajute dar după ce trece comisia ,adică deja au trecut 3 luni și nici un rezultat ,ce trebuie sa fac mai exact aștept un sfat multumesc
Buna ziua,
1. Formulati o solicitare SCRISA fie depusa cu numar de inregistrare fie transmisa prin posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si cu termen de raspuns legal de 30 de zile.
2. Daca in termenul legal nu raspund sau raspunsul e unul care va nemultumeste atunci va adresati instantei in contencios administrativ.
Succesiune
ilione
Buna ziua! Impreuna cu varul meu mostenim 60 ari padure din partea bunicului nostru dupa mama.(Mentionez ca parintii nostri sunt decedati si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)