avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua ,am depus dosarul pt cerere titlu de proprietate la primărie ,am efectuat toate măsurătorile și le-am dat toată documentația necesară ,specific is înregistrat in cartea funciară ca Find proprietarul unei case care am cumparat-o in urma cu 16 ani ,dar o secretara refuza sa semneze și dosarul a rămas blocat de ceva timp la ei ,am vorbit cu primarul și mi-a zis ca încearcă sa m-a ajute dar după ce trece comisia ,adică deja au trecut 3 luni și nici un rezultat ,ce trebuie sa fac mai exact aștept un sfat multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:24, 5 Decembrie 2018
Buna ziua,
1. Formulati o solicitare SCRISA fie depusa cu numar de inregistrare fie transmisa prin posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si cu termen de raspuns legal de 30 de zile.
2. Daca in termenul legal nu raspund sau raspunsul e unul care va nemultumeste atunci va adresati instantei in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare titlu de proprietate nicosim nicosim Buna ziua, Am si eu o problema: tatal meu a depus la primarie actele necesare(ce ne-au indrumat cei din primarie) pt corectarea unei greseli din titlul de ... (vezi toată discuția)
Se poate face succesiunea doar cu proces verbal fara titlu proprietate? Alex savu Alex savu Buna seara!am si eu o problema bunicul meu a murit de 3 luni si vrem sa deschidem succesiunea dar pe lângă titlu de proprietate mai avem si alte terenuri ... (vezi toată discuția)
Succesiune ilione ilione Buna ziua! Impreuna cu varul meu mostenim 60 ari padure din partea bunicului nostru dupa mama.(Mentionez ca parintii nostri sunt decedati si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)