avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cind pot da pentru permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cind pot da pentru permis

Am o sentinta de 1.4 ani cu suspendare din data de 18-12-2017 pentru conducere fara permis dupa cit timp pot solicita inceperea scolii de soferi respectiv obtinerea permisului de conducere. Multumesc ptr eventualele raspunsuri
Trebuie sa va reabilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea carnetului de conducere mihaela daniela mihaela daniela Buna ziua am si eu o nelamurire fiul meu a inplinit pe 23 noiembrie 17 ani si isi doreste sa stie cand poate face scoala de soferi si cand are dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de conducere categoria b inainte de a implini varsta de 18 ani? adelina2008 adelina2008 este posibila? nu exista nicio derogare? exista vreun mod de obtinere a permisului inainte de 18 ani? orice... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecătorească pt. art 335 Iosontinutel Iosontinutel Am avut o pedeapsă de 2 ani si 4 luni cu suspendare + 3 ani termen de încercare. Termenul de încercare mi-a expirat anul trecut in 11 octombrie. În anul ... (vezi toată discuția)