avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot recunoste copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot recunoste copilul

Am nascut acum 12 ani pe certificatul copilului nu este trecut tatal acum noi vrem sa facem cununia si sotul vrea sa treaca copilul pe numele lui . Cum putem proceda
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:40, 5 Decembrie 2018
Mergeti la starea civila, il recunoaste acolo, urmand ca la rubrica tata sa fie trecut numele sau, luati și certificatul de nastere cu dvs.
Sau la un notar daca va este mai simplu.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Adriana Eveline Adriana Eveline Am si eu o intrebare,sotul e plecat in afara iar eu am nascut in decembrie,trebuie sa fac certificatul celei mici,cum pot proceda? noi nefiind casatoriti! El ... (vezi toată discuția)
Prima carte de identitate... (certificat de nastere nou-nascut) eRikarda eRikarda Buna ziua , am si eu o intrebare .. Daca nu sunt cununata cu tatal copilului pana la nastere , pot sa -l trec pe tatal in certificatul copilului ? (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil in lipsa tatalui Popescu100 Popescu100 Buna ziua, sunt casatorita legitim dar nu mai stau impreuna cu sotul meu de ceva vreme, sapamana trecuta am nascut iar sotul meu nu doreste sa dea buletinul ... (vezi toată discuția)