avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere hartuire din partea vecinei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere hartuire din partea vecinei

In blocul unde locuieste bunica mea s-a sistat furnizarea de energie termica drept urmare am cumparat un aer conditionat care sa ii serveasca si iarna la incalzire. Vare curge pe furtunul superior unde am montat "romaneste" un bidon de 5l, iarna curge pe cel inferior unde am platit firma autorizata si au montat furtun insa de pe furtun picaturile curg pe un copac si o deranjeaza pe vecina de la parter care a trimis de 3 ori politia la usa bunicii mele si care de cate ori o vede pe bunica mea urla de la geam acuzand-o. Ce fel pot proceda legal? Bunica nu se deplaseaza, as putea face o imputernicire sa depun eu plangerea pentru ea sau e nevoie neaparat de un avocat. Polististii mi-au spus ca stiu ca e "reclamanta de meserie" vecina dar ca ei sunt obligati sa vina intemeiat sau neintemeiat.
Deranjul e ca vin la ora 7-8 dimineata si o tin pe bunica la geam sa arate iar cum picura si iar coboara si iar urca si ii strica linistea de 3 luni.
Gradina in care curge e gradina blocului dar vecina a ingradit si se foloseste de aceasta si nu ar fi nici o problema daca nu ar tratat spatiul ca spatiul dansei.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Elena1986ianuarie, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:14, 5 Decembrie 2018
Terenul din jurul imobilului de locuit in comun poate reprezenta fie zona rezidentiala fie apartine domeniu public dupa cum este cazul dv
Vecina in mod abuziv si fara a detine documente sau avize legale a ocupat domeniul public
Cetatenii nu au autoritatea si competenta sa utilizeze exclusiv domeniul public fara acordul primariei locale
Referitor la neajunsul generat de "picatura " buclucasa ,se poate solutiona foarte usor prin modificarea lungimii si pozitiei furtunului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clima-o problema? Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si am 29 de ani. De curand mi-am montat clima in apartament si se pare ca ii deranjeaza pe vecinii de la et 1 ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat ... Ralu866 Ralu866 Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat clima , aparatul exterior eate montat in spatele blocului ( geamul de la bucatarie) condensul pica ... (vezi toată discuția)
Ac-ul meu picura pe copertina vecinului c14h3r c14h3r Buna ziua, Detin un aer conditionat de prin 2008. Toate bune si frumoase pana prin 2013 cand vecinul de la etajul 1 (eu stau la 4) si-a montat o copertina de ... (vezi toată discuția)