avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie alimentara

Platesc pensie alimentara.in vara am avut proces pt majorare pensie alim.La judecatoria din localitate mi s-a stabilit 40% din venitul net.Am facut recurs la tribunal pt a se recalcula.Pana se termina recursul ce cuantum trebuie sa platesc eu?cel vechi sau cel gresit (nou).Hotararea trebuie sa fie definitiva si irevocabila ca sa mi se dea titlul executoriu?Va rog sa ma lamuriti si pe mine,nu mai inteleg nimic.S-a ajuns la 40%,deoarece premiile le-au bagat de 2 ori in calcul.Cui pot cere cheltuieli de judecata,d-nei judecator care a gresit calculul.?Va rog sa ma ajutati cu cu raspuns!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 23:54, 14 Noiembrie 2009
Pana nu aveti o hotarare irevocabila si definitiva platiti pensia stabilita prima data,insa daca sotia castiga,ii veti plati retroactiv de la data introducerii actiunii diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie retroactiva mirka mirka buna ziua, in urma divortului am fost obligata la plata pensiei alimentare de 100 euro/luna in hot jud definitiva si irevocabila nu scrie nimic de pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara michaitza1974 michaitza1974 Am primit comunicare acasa ca divortul s-a incheiat si ca trebuie sa platesc pensie alimentara o anumita suma de bani, o alta suma de bani cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Apel cuziamusia cuziamusia Se poate face apel la sentinta care acorda o majorare a pensiei de intretinere si care a ramas definitiva in urma respingerii recursului la data de ... (vezi toată discuția)