Buna seara! Pe data de 14 iulie am avut un accident pe sos. Chitila. Din cauza vizibilitatii reduse (o alta masina era pe banda din partea stanga a mea) si din cauza faptului ca soferul acestei masini nu a acordat prioritate unui persoane ce traversa strada alergand, am acostat pietonul. Am sunat la 112 , un echipaj al politiei s-a prezentat imediat la fata locului, iar persoana vatamata a fost dusa la spital unde, in urma unei serii de analize efectuate in acea zi, s-a constatat ca nu are nimic si ca poate pleca acasa. La aproximativ o luna dupa accident am fost cu aceasta persoana la Udriste, unde, in fata domnului procuror Denes, a dat declaratie ca nu are pretentii materiale si ca nu e de acord sa i se faca expertiza medico-legala deoarece s-a inteles cu partea adversa. Mentionez ca in tot timpul acesta am facut o singura cerere pentru prelungirea dovezii, care nu mi-a fost acceptata, considerandu-se ca aceasta e nemotivata avand in vedere circumstantele in care s-a produs accidentul. Dupa aceasta, m-am hotarat sa astept pana la trecerea celor 3 luni de zile, in care ar fi trebuit sa am suspendat permisul. Acum o luna de zile insa, am hotarat sa merg la Parchet sa aflu in ce stadiu este dosarul, dar cei de acolo m-au informat ca acesta nu a ajuns inca la ei. Am mers din nou la Udriste, iar cei de acolo mi-au spus ca s-a trimis si ca dosarul s-a finalizat cu neinceperea urmaririi penale si, prin urmare, nu mai ramane decat ca procurorul de la Parchet sa fie de acord cu asta si sa-mi trimita solutia acasa. Acum doua saptamani am fost din nou la Parchet si , la fel, dosarul nu ajunsese, iar cand l-am intrebat pe D-l procuror Denes de la Udriste(in aceiasi zi) mi-a spus ca , colegii lui nu au stiut ce sa-mi spuna, pentru ca dosarul s-a finalizat dar el trebuie sa scrie un raport si abia dupa sa-l trimita la Parchet; sa astept 2 sapt, iar dupa, daca tot nu-mi trimit nicio solutie, sa merg din nou la dansul sa-mi spuna ce sa fac. Nu stiu cum ar trebui sa procedez pentru a-mi recupera permisul, au trecut mai mult 4 luni de la accident si am nevoie de acesta pentru a putea lucra. Va rog, daca stiti cumva ce ar trebui sa fac, sa-mi spuneti sau macar as vrea sa stiu daca are cineva idee cat ar trebui sa mai astept sau in cat timp s-ar putea rezolva totul. Va multumesc pentru atentia acordata! O seara cat mai placuta!
Cu stima,
Corina Burcea!
Cel mai recent răspuns:
CorinaBurcea , utilizator
01:34, 18 Noiembrie 2009