avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident vatamare corporala

Buna seara! Pe data de 14 iulie am avut un accident pe sos. Chitila. Din cauza vizibilitatii reduse (o alta masina era pe banda din partea stanga a mea) si din cauza faptului ca soferul acestei masini nu a acordat prioritate unui persoane ce traversa strada alergand, am acostat pietonul. Am sunat la 112 , un echipaj al politiei s-a prezentat imediat la fata locului, iar persoana vatamata a fost dusa la spital unde, in urma unei serii de analize efectuate in acea zi, s-a constatat ca nu are nimic si ca poate pleca acasa. La aproximativ o luna dupa accident am fost cu aceasta persoana la Udriste, unde, in fata domnului procuror Denes, a dat declaratie ca nu are pretentii materiale si ca nu e de acord sa i se faca expertiza medico-legala deoarece s-a inteles cu partea adversa. Mentionez ca in tot timpul acesta am facut o singura cerere pentru prelungirea dovezii, care nu mi-a fost acceptata, considerandu-se ca aceasta e nemotivata avand in vedere circumstantele in care s-a produs accidentul. Dupa aceasta, m-am hotarat sa astept pana la trecerea celor 3 luni de zile, in care ar fi trebuit sa am suspendat permisul. Acum o luna de zile insa, am hotarat sa merg la Parchet sa aflu in ce stadiu este dosarul, dar cei de acolo m-au informat ca acesta nu a ajuns inca la ei. Am mers din nou la Udriste, iar cei de acolo mi-au spus ca s-a trimis si ca dosarul s-a finalizat cu neinceperea urmaririi penale si, prin urmare, nu mai ramane decat ca procurorul de la Parchet sa fie de acord cu asta si sa-mi trimita solutia acasa. Acum doua saptamani am fost din nou la Parchet si , la fel, dosarul nu ajunsese, iar cand l-am intrebat pe D-l procuror Denes de la Udriste(in aceiasi zi) mi-a spus ca , colegii lui nu au stiut ce sa-mi spuna, pentru ca dosarul s-a finalizat dar el trebuie sa scrie un raport si abia dupa sa-l trimita la Parchet; sa astept 2 sapt, iar dupa, daca tot nu-mi trimit nicio solutie, sa merg din nou la dansul sa-mi spuna ce sa fac. Nu stiu cum ar trebui sa procedez pentru a-mi recupera permisul, au trecut mai mult 4 luni de la accident si am nevoie de acesta pentru a putea lucra. Va rog, daca stiti cumva ce ar trebui sa fac, sa-mi spuneti sau macar as vrea sa stiu daca are cineva idee cat ar trebui sa mai astept sau in cat timp s-ar putea rezolva totul. Va multumesc pentru atentia acordata! O seara cat mai placuta!
Cu stima,
Corina Burcea!
Cel mai recent răspuns: CorinaBurcea , utilizator 01:34, 18 Noiembrie 2009
Cred ca ar fi bine sa aveti un avocat care sa se intereseze care este situatia si eventual sa formuleze o cerere la politie si una la parchet.
Acum doua zile am fost din nou la parchet, unde doamna de la Sector 1 nu a vrut sa-mi ia cererea facuta catre prim-prcuror , in care solicitam primirea solutiei dosarului, pe motiv ca dosarele se vor rezolva cand va trebui, solutia acestuia timitandu-se prin posta in 3-5 luni, si ca nu pot face eu nimic pentru a grabi asta. Un domn politist mi-a spus sa trimit aceasta cerere prin posta, recomandata, catre parchet . Asa am si facut. Dar de aici mai departe, deja nu mai stiu cum sa procedez si ce as putea face pentru a-mi obtine permisul de conducere cat mai repede. As dori sa ma ajutati, cu sfaturi daca puteti. Nu-mi permit sa platesc un avocat, mai ales in conditiile in care , din cauza faptului ca nu mai pot conduce am fost nevoita sa-mi schimb si locul de munca. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema prelungire dovada sector 1 tech_wiz tech_wiz Buna ziua. In urma cu un an am avut un accident auto soldat cu decesul unei persoane, persoana in cauza a fost de vina, fapt demonstrat de expertiza tehnica. ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull acum 2 luni am facut un mic accident pe soseaua chitilei la o trecere de pietoni o fata mi-a sarit in fata masinii am chemat politia salvarea ... nu a patit ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)