avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecerea unui bun dobândit înainte de căsătorie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecerea unui bun dobândit înainte de căsătorie și pe numele viitorului sot

Buna ziua.Viitorul meu soț a dobândit un teren prin contract de vânzare cumpărare,pe care dorește să îl treacă și pe numele meu.As dori sa știu care este cea mai buna metoda prin care se poate face asta înainte de căsătorie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crisank , utilizator 10:38, 7 Decembrie 2018
Buna ziua,
Vanzare-cumparare. Fie pentru intreg bunul, fie pentru o parte doar.
Dar nu se poate face la notariat prin convenție matrimonială intre viitorilor soți?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Vanzare-cumparare. Fie pentru intreg bunul, fie pentru o parte doar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor dupa casatorie ramona2012 ramona2012 Buna ziua, As dori sa ma informez in legatura cu procedura de vanzare/donare a unei parti dintr-un apartament dupa casatorie. Viitorul meu sot a cumparat un ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)
Contract VioletaC VioletaC Buna ziua!Vreau sa va cer sfatul in urmatorea problema.Vreau sa ma casatoresc cu o persoana.Persoana respectiva are un apartament si o casa la tara.In schimbul ... (vezi toată discuția)