avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu un biciclist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu un biciclist

Ce se poata intampla daca in momentul in care am vrut sa ies din parcare am atins un biciclist? Acesta nu a avut rani si a plecat primul de la locul accidentului.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:45, 8 Decembrie 2018
Nimic daca nu merge biciclistul la politie, multe intrebarii pentru dvs. daca merge...
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Ce se va intampla mai exact daca merge la politie?
Vi se va suspenda dreptul de conducere pentru doua contraventii:
- neanuntarea la politie in termen de 24 ore a accidentului
- neacordarea prioritatii de trecere biciclistului
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie rutiera STROE  C STROE C Din greseala un timp ce făceam o manevră de întoarcere am acordat o masina care stationa fara ă realiza ca am facut acest lucru fiind zăpada pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am facut un accident pe o trecere de pietoni,rezultand ... Flor86 Flor86 Buna ziua. Am facut un accident pe o trecere de pietoni,rezultand ranirea unei persoane care a necesitat 7 zile de internare , respectiv 100 de zile de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru neacordare prioritate MIHAI ANDREI MIHAI ANDREI buna ziua . in aceasta dimineata mi a fost suspendat permisul pentru ca nu am acordat prioritate unui biciclist intr o intersectie, si l am lovit (atins) usor ... (vezi toată discuția)