avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Decesul persoanei care a luat un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Decesul persoanei care a luat un credit

Buna ziua
Puteti va rog, sa.mi spuneti daca o persoana care a luat un credit de nevoi personale de la banca, decedeaza , ce se intampla daca: NU este un credit ipotecar, nu are girant sau codebitor, iar titularul creditului nu are bunuri pe numele lui, deci nu exista nici o succesiune? Nu exista o asigurare de viata.Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
rodikuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 9 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banca va ramane cu paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)
Rata neplatita dana37 dana37 Buna ziua!As dori sa stiu ce mi s.ar putea intampla in cazul in care am o datorie la Piraeus Bank de 3.000 ron pe care nu o pot achita.De 2 ani primesc ... (vezi toată discuția)
Codebitor gigi19 gigi19 Salut, In conditiile in care devin codebitor intr-un imprumut bancar fie imobiliar fie de nevoi personale, in ce situatie pot fi scos din acest ... (vezi toată discuția)