avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare administrator si scoatere asociat din firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare administrator si scoatere asociat din firma

Buna ziua. Sunt administrator si asociat la o firma si am aflat ca asociatul meu a facut ilegal hartiile sa ma scoata din firma .Poate sa ma scoata din firma fara acordul si semnatura mea?Unde trebuie sa ma interesez si ce sa fac? Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:33, 9 Decembrie 2018
Mergeti mai intai la registrul comertului si vedeti acolo care este situatia cu asa zisa excludere a dumneavoastra si abia apoi apelati direct la un avocat specalizat care sa va reprezinte drepturile in instanta, daca e cazul. Cititi detaliile din raspunsul postat de cineva la o prolema similar cu a dmneavostra d la adrea urmatoare www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie de intretinere Ioana0303 Ioana0303 Buna ziua! In urma cu trei ani am divortat la mediator si am hotarat de comun acord suma pentru pensia alimentara. Eu am acceptat pentru ca stiam ca tatal ... (vezi toată discuția)
Acord functionare firma g1234 g1234 Situatia mea e oarecum diferita de cele discutate deja in forum, cand oamenii nu reusesc sa obtina acordul vecinilor pentru infiintare firma. Eu am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Includerea soțului în rolul fiscal ArinaC ArinaC În cazul în care sunt titulara rolului fiscal pentru un apartament, dobândit în tipul căsătoriei (așadar, bun comun), cum îl pot înscrie și pe ... (vezi toată discuția)