Am cumparat un frigider Whirlpool cu 1700 ron de la Altex si dupa 5 zile am costatat ca usa frigiderului nu se inchide etans si din aceasta cauza era apa tot timpul in frigider. Mai mult, motorasul care ventileaza aerul din frigider, nu merge #-o !
A venit un tip de la service si a uscat garnitura de la usa cu feonul si tot nu se inchide. Apoi a venit altul si a zis ca tre schimbata usa si motorasul si vine peste 3 sapt. :O Si mi-a zis ca daca vroiam sa-l schimb se putea doar in 48 ore de cand l-am luat.
Va rog spuneti-mi daca se poate schimba cu unul nou??? Sau daca merg la Protectia Consumatorului, rezolv ceva??? :((
Astept sfaturile voastre, mersi!!! :(
În situaţia în care nu aţi ajuns la o înţelegere cu vânzătorul sau cu administratorul unităţii, atunci aveţi dreptul să depuneţi o reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.
Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.
Răspunderea vânzătorului este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
Nu uitaţi ca la reclamaţia formulată către protecţia consumatorilor să depuneţi factura de cumpărare,bonul sau chitanţa fiscală precum şi certificatul de garanţie.
Telefon mobil
ionionita14
Buna ziua,
Am un telefon mobil care a fost inlocuit in baza garantiei, cu un alt produs de acelasi fel,dar din pacate si acesta nu functioaneaza.
L-am ... (vezi toată discuția)