avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depășire plafon TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depășire plafon TVA

Buna ziua!
Am o firma care a depășit plafonul de 300000 lei, iar noi depunem normal actele la 3 luni.
Am depășit plafonul in noiembrie, iar noi in decembrie normal ar trebui sa depunem actele. Dosarul pentru TVA cand ar trebui depus? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 17:05, 12 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am vazut ca am depășit plafonul in programul pentru facturi, dar contabila depune actele la 3 luni, noi plătim impozitul tot la 3 luni
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contabila trebuia sa fie cu ochii in patru. Trebuie sa procedati asa cum a scris doamna Alina Elena mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d probleme depasire plafon!!?? narcisa_narcisa narcisa_narcisa La infiintare, in martie 2015, Srl-D a cerut finantelor sa fie platitor de tva. Cererea a fost respinsa. Acum finantele ii cer administratorului sa depuna dec ... (vezi toată discuția)
Tva in urma vanzarii a doua locuinte pemu0000 pemu0000 In situatia in care am vandut o casa noua construita de mine in urma cu 6 luni si acum vreau sa vand un apartament vechi (1981 construit) cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru o societate nou infiintata rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am o societate infiintata in octombrie 2013. Sunt cu impozit pe venit de 3 % si tva la incasare. Nu am avut activitate. Sunt numai chitantele de ... (vezi toată discuția)