avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abandon abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abandon abonament

Bună ziua. In urma cu ceva timp am făcut un abonament de internet la Vodafone. Cei din magazin m-au păcălit că la 22 de lei am un trafic limitat iar la 27 este nelimitat. Eu am făcut greșeala de a nu citii contractul. In cazul in care abandoneaz abonamentul și nu plătesc nimic ce se poate întâmpla ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:24, 11 Decembrie 2018
Buna ziua.
Sunt sanse sa vanda creanta unor firme de recuperare si sa va caute* dumnealor apoi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie Cristina203 Cristina203 Am si eu o problema. In urma cu 2 zile am fost la un magazin Vodafone pentru cumpararea unui telefon. Ajunsa acolo, am spus dorinta mea si unul dintre ... (vezi toată discuția)
Problema vodafone Niclaudia Niclaudia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau recomandare cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am abonament cu Vodafone de prin 2004. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)