Buna ziua!!!! am o problema pe care sper cu ajutorul dumneavoastra gasirea unei solutii, am o garsoniera intr-un bloc destul de vechi,unde tevile nu au fost schimbate de la constructia acelui bloc, am fost inundat, am sesizat administratorul blocului,a adus o echipa de muncitori,care au spart la mine si dupa spusele lor mi-au zis ca problema era din cauza coloanei blocului,pe car au si schimbat-o,au remidiat zidul care a fost spart,dar nu si urmarile care au fost produse de scurgerea respectiva adica igrasia formata pe peretii repsectivi,am zugravit eu din banii mei, am adus o echipa de muncitori care mi-au zugravit toata garsoniera,a doua zi dupa zugravire m-am dus sa fac curat acolo, am ramas masca dupa ce am vazut ca curgea din nou in locul in care s=a schimbat teava respectiva,adica banii pe care li-am dat pe zuvgravire s-au dus pe apa sambetei,am sesizat din nou administratorul blocului,si au trrecut deja vrio 2 luni de cand imi zice ca-mi v-a remedia problema impreuna cu instalatorul blocului,ma duce cu vorba ca maine imi va intra in garsoniera si se va apuca de reparatii asa au trecut deja 2 luni de cand imi tot repara,in fiecare zi l-am sunat si el imi zicea ca tot maine se va apuca de lucrari, sunt disperat va rog spuneti-mi o solutie cum sa procedez sa-mi se faca dreptate,am vb si cu presedintele blocului dansul nu are nici un interes, pt rezolvarea probleme,tot ma duce cu vb, si nu face nimic,nu mai stiu ce sa fac!!!! ajutati-ma VA MULTUMESC!!!!!!
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
17:44, 15 Noiembrie 2009