avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie la banca
Discuție deschisă în Executare silită

datorie la banca

in 2015 am facut credit de nevoi personal la bcr mi sa cerut cupon pensie decizie si actele casei AM platit pina in dec 2017 si de atunci nu am platit ca am avut alta poprie pe pensie Am primit o instiintare de la o firma recuperatoare unde scrie k am de plati4500am sunat ca i dau in rate si nu vor vor sa dau jumatate din suma si restu in rate in instintare mi se spune k mi se spune sa vind casa cu care am girat ori cind am facut imprumut nu mi sa spus ca girez cu casa Am termen pina pe 13 dec sa platesc daca nu ma ezecuta silit Ce pot sa fac incaz?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:11, 11 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va pot executa pe casa daca e vorba de sub 10 000 lei.
Va pot face poprire.
O să vă rețină 50% din pensie dacă mai aveți și alta poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am girat o persoana la ceare invatamint nu a plătit ratele a ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am girat o persoana la CEARE invatamint nu a plătit ratele a făcut o refinanțare si acum a venit poprire pe venit la giranți. Cind a făcut refinanțare nu ... (vezi toată discuția)
Plata rate la credit - poprire salariala Hamann Hamann Buna ziua, in 2007 am facut trei credite in valuta, in EURO mai exact, primul (la Raiffaisen), credit de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament, al ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit cu ipoteca Aurelian22 Aurelian22 Bună ziua. Vă rog dati-mi si mie un sfat în urmatoarea speță: Locuiesc în Buzău într-un apartament cumpărat de părinții mei (ei sunt ... (vezi toată discuția)