avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu pus in executare.
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu pus in executare.

Executorul judecatoresc mi-a pus in noiembrie proprire pe salar pentru o suma restanta la pensia de intretinere. In decembrie cu acelasi titlu executoriu mi s-a pus proprire pe toate conturile bancare. Ce trebuie sa fac pentru a opri acest abuz? Cum se pot recupera banii achitati in plus?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:02, 11 Decembrie 2018
Trebuie să faceți contestație le executare la judecătoria de care aparțineți pentru a se dispune corecțiile necesare, iar dacă v-au fost reținuți bani în plus trebuie sa deschideți un alt proces la judecătorie numit juridic întoarcerea executării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cu titlu executoriu liviu_florin liviu_florin Buna Ziua, In luna Aprilie an curent,am primit o instiintare de proprire 1/3 salariu cu titlu executoriu emisa catre mine si catre banca de la care ridic ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie de intretinere - modalitate de executare sentinta civila AdrianSA AdrianSA Buna ziua! Am rugamintea sa imi acordati sprijin la urmatoarea speta: A. Am poprire pe venitul lunar (pensie intretinere) in curs de desfasurare, de 1/4 ... (vezi toată discuția)