Buna seara
Astăzi am primit pe Mail o informare de la departamentul de HR cum ca fostul meu angajator mi-a făcut o plângere penală deoarece după ce mi-am dat demisia și am primit decizia de încetarea + lichidarea s-au trezit și ei ca in baza lor de date sunt cu o situația nedecontată .
Și ca in decursul a 30 de zile voi primi o citație sa merg la interogatoriu.
Ce e de făcut ?
Mulțumesc
*** Mai jos atasez o mica copie din acest E-mail :
Ca urmare a nerezolvarii soldului nedecontat in valoare de 7200 lei in situatiile finaciare ale companiei , pe cale amiabila, Societatea . a depus la instanta d-voastra de domiciliu PLANGERE PENALA impotriva d-voastra, cu nr. de inregistrare 1379/ 06.12.2018, prin care s-a constituit parte vatamata pentru prejudiciul in suma de 7200 lei. Va informam ca urmeaza ca in decurs de 30 zile sa fiti chemat la instanta de politie arondata plangerii pentru a fi audiat in legatura cu documentele justificative pentru cheltuielile efectuate pe proiectul
De asemenea, au fost depuse la instanta documentele care atesta relatiile contractuale dintre cele doua parti, declaratiile sefilor directi Regional Manager, precum si copie a discutiilor purtate prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare, toate acestea reprezentand mijloacele de proba pe care ne-am intemeiat plangerea penala impotriva dvs.
1. poate vrea sa spuna acest e-mail ca a depus plangere la politie/parchet (nu instanta).
2. Inca nu inteleg de unde stiu ei despre cele 30 de zile.
3. iarasi, nu cred ca au depus ceva la instanta, daca e vorba despre plangere penala.