avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fostul angajator mi-a făcut plângere penală.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fostul angajator mi-a făcut plângere penală.

Buna seara
Astăzi am primit pe Mail o informare de la departamentul de HR cum ca fostul meu angajator mi-a făcut o plângere penală deoarece după ce mi-am dat demisia și am primit decizia de încetarea + lichidarea s-au trezit și ei ca in baza lor de date sunt cu o situația nedecontată .

Și ca in decursul a 30 de zile voi primi o citație sa merg la interogatoriu.
Ce e de făcut ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Catalinurda, utilizator
De unde stiu ei ca veti fi citat in urmatoarele 30 de zile? Plangere penala pe ce anume?
*** Mai jos atasez o mica copie din acest E-mail :
Ca urmare a nerezolvarii soldului nedecontat in valoare de 7200 lei in situatiile finaciare ale companiei , pe cale amiabila, Societatea . a depus la instanta d-voastra de domiciliu PLANGERE PENALA impotriva d-voastra, cu nr. de inregistrare 1379/ 06.12.2018, prin care s-a constituit parte vatamata pentru prejudiciul in suma de 7200 lei. Va informam ca urmeaza ca in decurs de 30 zile sa fiti chemat la instanta de politie arondata plangerii pentru a fi audiat in legatura cu documentele justificative pentru cheltuielile efectuate pe proiectul
De asemenea, au fost depuse la instanta documentele care atesta relatiile contractuale dintre cele doua parti, declaratiile sefilor directi Regional Manager, precum si copie a discutiilor purtate prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare, toate acestea reprezentand mijloacele de proba pe care ne-am intemeiat plangerea penala impotriva dvs.
1. poate vrea sa spuna acest e-mail ca a depus plangere la politie/parchet (nu instanta).
2. Inca nu inteleg de unde stiu ei despre cele 30 de zile.
3. iarasi, nu cred ca au depus ceva la instanta, daca e vorba despre plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pt demisie fortata ContSters88537 ContSters88537 In ce termen se poate contesta o demisie fortata, si unde? A fost \"smulsa\" de directoarea de HR, la ideea ei, in urma trimiterii unui mail, pe 5.04, in care ... (vezi toată discuția)
Pretentii morale kuky666 kuky666 buna ziua, daca fac o plangere penala impotriva unui agent de politie de la rutiera care m-a umilit pot sa am pretentii materiale morale? (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal ioasaf ioasaf Buna ziua, Am fost amendat pentru tulburarea linistii publice legea 61 , la care am depus contestatie. Acum am un proces cu un vecin care duce in instanta ... (vezi toată discuția)