avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Remunerare presedinte asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Remunerare presedinte asociatie de proprietari

Presedintele unei asociatii de proprietari sau cenzorul pot benefecia de premii periodice sau doar de remuneratia stabilita de adunarea generala a proprietarilor?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:23, 13 Decembrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai depinde de asociatie, de marimea ei, de problemele care apar. Asociatiile mici nu dau bani pentru asa ceva. Dar la o asociatie mare devine un adevarat al doilea job !
Intrebarea era daca exista baza legala, nu de potential! Rog raspuns cu articole de lege!
Cititi legea 196/2018, din ce tin minte, acolo scrie ca are dreptul la o indemnizatie lunara...daca asociatia vrea sa dea si prime sau nu stiu ce...cred ca o poate face atata timp cat plateste taxele aferente...
Indemnizatie lunara, da ! E vorba de acordare premii ceea ce e cu totul altceva! Salariul presedintelui se aproba de adunarea generala! Pe aceasta logica doar ea are dreptul a acorda stimulente banesti! Poate comitetul ?... Astept raspuns....:)
Cum spuneam, banuiesc ca este ok atat timp cat cel ce aproba salariul, AG, aproba si asta, comitetul si reprezentantul, seful*, sau au doar drept de executie..., Ag decide- Comitetul executa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda proprietarii și membrii din cadrul unei asociații de proprietari, știind că președintele acesteia a refuzat să convoace vreo adunare generală în ultimii 7 ani ? doris2001 doris2001 Cum pot proceda proprietarii și membrii din cadrul unei Asociații de Proprietari, știind că președintele acesteia a refuzat să convoace vreo Adunare ... (vezi toată discuția)
Remuneratia presedintelui de asociatie Osanca Osanca Buna seara, as dori sa stiu cine stabileste remuneratia presedintelui de asociatie, contabil si cenzor. Multumesc. (vezi toată discuția)
Plata presedinte asociatie propietari si cenzor scoica_80 scoica_80 Buna seara. Am si eu o problema care ma framanta. Sunt de putina vreme propietarul unui apartament intr-un bloc nou construit. Deoarece nu am achizitionat de ... (vezi toată discuția)