Cum se scad cheltuielile de la apa, gaze,curent la o locuinta inchiriata doar 60% din ea, noi locuind in cealalta parte de 40%. Mentionez ca este inchiriata prin pfa de cazare turisti. Astept raspuns. Multumesc!
In contractul de inchiriere trebuia sa mentionati proportia din factura care se suporta de catre chirias (60%) . Puteti face un act aditional la contractul de inchiriere
Buna ziua ! Pot face un act adițional intre mine și PFA -ul meu ?pt că PFA -ul sa suporte cheltuielile cu utilitatile pe partea de 60% din locuința, deoarece aceasta parte de locuința este închiriată prin PFA unei firme care plătește prețul pe închiriere cu utilitatile incluse in pret? . mulțumesc ! Eu doresc din factura mea de persoana fizica sa scad cheltuielile pe care le am cu pfa-ul (apa,curent ,gaze)
Casa inchiriata
O Camelia
Buna seara! Puteti sa imi spuneti cum sa scad cheltuielile cu apa, curent, gaze la o casa inchiriata 60%din ea, noi locuind in celalta parte de 40 %, mentionez ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa
O Camelia
Buna ziua! Am o locație proprietate personala pe care o închiriez unei firme in regim de cazare și funcționez in baza unui PFa . Mentionez că doar ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.