avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa inchiriata 60%din suprafata totala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa inchiriata 60%din suprafata totala

Cum se scad cheltuielile de la apa, gaze,curent la o locuinta inchiriata doar 60% din ea, noi locuind in cealalta parte de 40%. Mentionez ca este inchiriata prin pfa de cazare turisti. Astept raspuns. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: O Camelia , utilizator 12:43, 12 Decembrie 2018
In contractul de inchiriere trebuia sa mentionati proportia din factura care se suporta de catre chirias (60%) . Puteti face un act aditional la contractul de inchiriere
Buna ziua ! Pot face un act adițional intre mine și PFA -ul meu ?pt că PFA -ul sa suporte cheltuielile cu utilitatile pe partea de 60% din locuința, deoarece aceasta parte de locuința este închiriată prin PFA unei firme care plătește prețul pe închiriere cu utilitatile incluse in pret? . mulțumesc ! Eu doresc din factura mea de persoana fizica sa scad cheltuielile pe care le am cu pfa-ul (apa,curent ,gaze)
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
O Camelia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa inchiriata O Camelia O Camelia Buna seara! Puteti sa imi spuneti cum sa scad cheltuielile cu apa, curent, gaze la o casa inchiriata 60%din ea, noi locuind in celalta parte de 40 %, mentionez ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa O Camelia O Camelia Buna ziua! Am o locație proprietate personala pe care o închiriez unei firme in regim de cazare și funcționez in baza unui PFa . Mentionez că doar ... (vezi toată discuția)