avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprie executorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprie executorie

Am întârziat cu plată ratelor si azi am primit un msg de la banca la care am cardul de salariu că am proprie executorie pe suma de 1935.30. Menționez că am 2 copii în întreținere, alocația lor fiind tot pe acelaș card si nu sunt căsătorită. De toate acestea nu am fost anunțată, nici măcar la serviciu. Cum as putea rezolva problema ? Ps. Venitul meu fiind de 1600 + bonuri de masa.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:45, 11 Decembrie 2018
Teoretic alocația copiilor nu este popribilă, dar dacă intră în cont bancar veți întâmpina probleme cu încasarea acesteia. Era sigur 100% dacă o primeați prin poștă, astfel va trebui să notificați banca și apoi să ridicați alocația numai de la ghișeul băncii, deoarece cardul va fi blocat și nu-l veți mai putea folosi.

În ce privește poprirea executorie, aceasta se va efectua conform codului de procedură civila, și vi se va reține maxim 33% din venitul lunar net, dacă aveți o singură poprire. Nu se va ține cont ca aveți copii minori sau alte datorii.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. ... Yoyo1990 Yoyo1990 Bună ziua. Am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. Și mi sa făcut o proprire de către un executor și am contul blocat. Am pe minus 1000 ... (vezi toată discuția)
Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)