Am întârziat cu plată ratelor si azi am primit un msg de la banca la care am cardul de salariu că am proprie executorie pe suma de 1935.30. Menționez că am 2 copii în întreținere, alocația lor fiind tot pe acelaș card si nu sunt căsătorită. De toate acestea nu am fost anunțată, nici măcar la serviciu. Cum as putea rezolva problema ? Ps. Venitul meu fiind de 1600 + bonuri de masa.
Teoretic alocația copiilor nu este popribilă, dar dacă intră în cont bancar veți întâmpina probleme cu încasarea acesteia. Era sigur 100% dacă o primeați prin poștă, astfel va trebui să notificați banca și apoi să ridicați alocația numai de la ghișeul băncii, deoarece cardul va fi blocat și nu-l veți mai putea folosi.
În ce privește poprirea executorie, aceasta se va efectua conform codului de procedură civila, și vi se va reține maxim 33% din venitul lunar net, dacă aveți o singură poprire. Nu se va ține cont ca aveți copii minori sau alte datorii.
Poprire
maia andrei
Buna ziua !
Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron,
Intampin urmatoarele probleme:
1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)