Este perfect legala .Ce acord visezi lucian? Care cum se trezeste scrie ce a auzit el la tv.
Si violatorii si talharii tot la fel zic la judecata dar uite ca nu trebuie nimic.
Pai fosta lege 230/2007 prin HG1588/2007 l-a autorizat sa prelucreze date cand a spus ca orice proprietar e obligat la cumparare sa duca contractul de cumparare si O.U.G. nr.97 din 2005 cand a zis sa adune CI de la fiecare pentru cartea de imobil .
Instalarea se decide de adunarea generala cu acordul majoritatii.
Poate sa le tina unde vrea el si pe ce vrea el. (si pe banda magentica si pe caseta VHS si pe un jaf de telefon sau un telefon perfomarnt si amplasate la subsol cu detergentii si hartia igenica.) Ia vezi listele de plata le are pe hartie alba buna sau calitate de igenica si e A4 sau A3?
Daca tu erai in locu lui unde le tineai? Eu zic sa ii iei un Samsunu S10 in 2 luni cand apare.
Pana acum in afara de faptul ca a interpretat si i s-a parut ca ai scuipat nu ar trebui sa te deranjeze nimic. Daca fostul prietenei tale o agresa in lift ce mai aveai de comentat la camere?
Cred ca erai multumit ca s-a miscat ala asa repede.
Pana acum de ce nu a comentat prietena ta de camere?
Eu de exemplu am inteles din postarea dv ca administratorul s-a descurcat imediat si ti-a aratat filmul adica stia sa folosesca de ce are pe cand dv ne spuneti ca :
:În blocul logodnica mare:
Ia si citeste mai jos de camere si nu te mai enerva degeaba.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
La noi a durat 1 minut sa aratam ce a filmat camera de afara politiei ca sa prinda un copil de s-a impiedicat si a spart geamul de la banca pe cand cei de la de banca au trimis filmarea dupa 2 zile.
Angajata din banca a apasat butonul de panica ca a crezut ca e atentat cu bomba si o jefuiesc.
S i-am trimis filmarea cind vorbeam cu politistul la telefon pe whatsapp.
nu cred ca salvarea
tocmai legala
cred ca si fosta
Instalarea se decide de adunarea generala cu acordul majoritatii
N-am proiect , n-am deviz, nu am persoana care se ocupa de mantananta nu prelucreaza nimeni imaginile