Multumesc pentru raspuns
Ciudat este ca este si fost polițist domnul respectiv,ce i drept pensionat de ani buni
Voi incerca sa i comunic in mod amiabil
gigiz a scris:
w_v_w_v
Tot ce spuneti sunt niste aberatii. Sunteti total in afara legii.
Este adevarat ca se poate monta un system de supraveghere video dar numai cu aprobarea Adunarii generale si doar daca sistemul este instalat de o firma autorizata. Imaginile NU pot fi stocate in alta parte decat in DVR. Acestea nu pot fi utilizate de nimeni in afara organelor de politie. In fine, sunt multe restrictii dar dvs. vorbiti din "ce auziti la televizor".
Toate astea vi le spune unul care este autorizat in domeniu.
Dati-mi si mie adresa respectiva unde ziceti ca aveti sistemul acela de care vorbeati si va fac un cadou de sarbatori.
Daca Lucian66677 face o sesizare la politie, administratorul respective ramane fara porcul de Craciun iar Asociatia respectiva ramane fara administrator.
Dumneavoastra (w_v_w_v) nu va mai rostogoliti pe aici in chip de cunoscator in domeniu si nu va mai laudati cu tehnica din telefon ptr. ca s-ar putea sa ii duceti dorul telefonului iar dvs., o vreme, sa comunicati cu cei dragi doar dupa un program de vizite.
Lucian66677, din ce s-a scris pe aici probabil ai inteles ce ai putea sa faci.
Eu zic sa stai de vorba cu administratorul si poate intelege ca se joaca cu focul.
Poate ca omul nu stie ce face.
Sunt multe personae care si-au luat libertatea de a utiliza tehnica disponibila in fel si chip fara sa cunoasca si consecintele.
Este o vorba de la englezi: "libertatea este buna ca mierea dar daca mananci prea multa te doare stomacul".
(w_v_w_v) eu zic sa mai studiati ceteva legi in domeniul ferindu-va de niste neplaceri inutile.
Cum zicea Alexandru Andries "da ce-ti trebuie tie... pneumonie?"