avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor declarație notarială
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor declarație notarială

Mama mea in varsta de 92 de ani este proprietara la adresa unde locuiesc.La depunerea actelor ptr reinoirea buletinului mi s-a cerut sa aduc propritarul sau declaratie notariala din care sa reiasa ca mama este de acord sa-mi fac buletinul la adresa unde este dansa proprietar.Am fost la notariat si am dat o declaratie in calitate de mandatar al mamei.La buletine nu-mi primeste aceasta declaratie.Ce trebuie facut?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Marc , Consultant GDPR 14:54, 12 Decembrie 2018
Trebuie refacuta declaratia de luare in spatiu.
Declaratiile sunt personale, se dau personal, in fata notarului.
Dovada luarii in spatiu se face prin adeverinta eliberata de primarie si a declaratiei data de către proprietarul locuintei la sediul postului de politia de care apartine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din spatiu Richiu Richiu Buna ziua Vreau sa scot din spatiu, (unde sunt unic proprietar) o persoana care NU mai locuieste cu mine. Luarea in spatiu s-a facut la evidenta ... (vezi toată discuția)
Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb numele ... caviola76 caviola76 Situația e în felul următor: urmează să-mi schimb numele și adresa de domiciliu, dar proprietarul locuintei unde urmează să mă mut nu stă în ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)