avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salariat pensionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salariat pensionar

Buna ziua. Un salariat care este pensionar platesc toate impozitele, la fel ca si ceilalti salariati nepensionari? Conteaza venitul obtinut?
Cel mai recent răspuns: PopCristi , utilizator 14:57, 17 Decembrie 2018
Un salariat care este pensionar va plati toate impozitele, la fel ca si ceilalti salariati nepensionari ... nu conteaza venitul obtinut.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea si alte retineri din salariu ale unui pensionar, angajat cu cim Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: O cunostinta de-a mea, pensionar MAI, 50 ani, s-a angajat recent la o institutie publica cu ... (vezi toată discuția)
Obligatii salariale pentru pensionar angajat 2019 ecoland_tm ecoland_tm Buna ziua Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: angajez un pensionar (limita de varsta) full-time si doresc sa stiu daca retinerile din salariu sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 la asociatii de proprietari adinaelena adinaelena Buna ziua Va rog sa-mi spuneti si mie cum completez o declaratie 112 pentru o asociatie de proprietari care are conventii civile pentru 3 pensionari unul ... (vezi toată discuția)