avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana imobilizata la pat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana imobilizata la pat

Avem contract de întreținere cu o persoana in varsta de 89 ani. De 7ani ingrijim de ea, (hrana, facturi, curatenie) ,dar acum, in urma unei fracturi e imobilizata la pat ( operat , inca nerecuperat) . Putem duce aceasta persoana la un camin de batrani privat o perioada pana la o recuperare cat de cat, macar sa stea in sezut? Ideea e ca acum necesita supraveghere 24/24 ,iar noi nu putem asigura aceasta (serviciu, copiii...), nu locuim cu ea
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
dariusIII, utilizator
Cel mai recent răspuns: dariusIII , utilizator 18:52, 12 Decembrie 2018
Buna ziua,
Opinia mea este ca o puteti duce la camin.
Evident ca toate cheltuielile cu caminul vor fi suportate de dvs. Deci, se poate spune ca i se asigura intretinerea in continuare.
Clar ca v om suporta cheltuielile. Doar ca nu putem sta langa ea 24/24.

Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as avea o intrebare legata de contractul de intretinere. ... kittenssolution kittenssolution Buna seara, as avea o intrebare legata de contractul de intretinere. Am semnat in urma cu aproape doi ani un contract de intretinere cu bunica, care pe atunci ... (vezi toată discuția)
As incalca contractul de intretinere? ioanador2006 ioanador2006 Buna ziua , mama si tatal meu au facut acum 6 ani un contract de intretinere cu bunica mea , mama tatalui meu. Acum doi ani tatal meu a decedat , bunica ... (vezi toată discuția)