Un individ care lucra pentru un dezvoltator și-a însușit o sumă de bani și o factură cu valoare pe care i le-am dat pentru a achita montajul unor uși. Unde se încadrează această faptă, și ce soluții există?
Buna ziua.
Care este calea de urmat si ce sanse exista?
De fapt nu am imprumutat banii. Acestia au fost insusiti fraudulos impreuna cu o factura cu valoare pe care o puteam folosi in Dedeman.
Individul care si- a insusit banii si factura lucra ca agent de vanzari la un dezvoltator care l- a concediat.
Banii eu i- am dat lui personal pt a achita montajul unor usi la apartamentul achizitionat de mine la acel dezvoltator. Factura a ajuns la el pt ca eu nu aveam cum sa fiu fizic prezent acolo cand au venit montatorii care prin bunavointa sefului lor , acesta din urma reusind sa imi scoata factura de la Dedeman, i- au lasat- o acelui individ la rugamintea mea.
Acum acest individ nu mai raspunde ka telefon nici la mesaje, bamai mult ma ameninta el cu tribunaljl pt ca am postat eu pe fb ce nesimtit este.
Nu sunt singura persoana careia ii este dator.
Unde se incadreaza aceasta fapta si ce solutii exista.
Martori doar daca acestia ar accepta sa depuna marturie ar fi seful montatorilor si montatorii.
Alte " dovezi" ar fi niste mesaje in care recunoaste ca are aceasta datorie si ceva inregistrari audio cu telefonul mobil.
Va multumesc .
Il apreciez drept un litigiu civil.
În penal ar merge o plangere pentru abuz de incredere, dar sansele sunt mai sporite in civil, luati legatura cu un avocat.