Bună ziua!
Mi-a fost reținut permisul de conducere în urma cu un an și 2 luni pentru ca am condus sub influenta băuturilor alcoolice.(0'52 în aerul exp și 1 la analize)
De atunci tot încerc la ambasada italiana, politia romana, judecătorie chiar și la motorizzazione civile sa am un răspuns de unde îmi pot recupera permisul însă, nimeni nu știe nimic.
Am primit citație astăzi pentru termenul de judecata.
Intrabarebarile mele sunt urmatoarele:
1.Ce se poate întâmpla la termenul de judecata?
2.Sunt obligat sa ma prezint cu un avocat?
3.Dupa proces voi avea dreptul sa conduc pe teritoriul Romaniei?
4.Ce se întâmplă dacă nu ma prezint?
Menționez ca sunt la prima abatere și ca nu am mai avut niciodată probleme cu politia.
Dacă nu va prezentati riscati o pedeapsă cu executare.
Încercați să aveți avocat și sa va prezentati la proces ca sa scăpați cu pedeapsa cu suspendare și nu cu executare.
De.condus nu veti mai avea dreptul prea curând si dupa ce veti da examen.
Permisul nu il veti recupera si se va anula.
Mulțumesc de răspuns.Am înțeles ca permisul meu nu poate fi anulat pentru ca este din alta țara.As avea nevoie de un avocat pe data de 31 Ianuarie care sa ma reprezinte si cred ca acesta este locul perfect unde pot cere acest lucrul.
As dori sa știu onorariul unui avocat care ma poate reprezenta in instanța cu privire la ceea ce am scris in prima întrebare?
Va urez o zi frumoasa!
Permisul se va trimite autoritatilor emitente.
Nu sunteti obligat sa va angajati avocat, dar este recomandat.
Daca nu va prezentati si nici nu va angajati avocat care sa va reprezinte, riscati o pedeapsa cu executare.