avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Valoare pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Valoare pensie invaliditate

Buna ziua.
In urma unui cancer de san , mama a aplicat pentru pensia de invaliditate (poate aplica pt pensie de varsta abia peste 5 ani). are 35 ani de cotizatie si aproape toti sunt cu minim pe economie.
i-a venit decizia cu ~750lei, este corect? dupa atatia ani de munca?
as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa fie o greseala in calcul sa depunem contestatie
Cel mai recent răspuns: Adriana_1017 , utilizator 17:34, 13 Decembrie 2018
In mod normal si legal pensia a fost corect calculata.
Asa reisese si din cele postate(salariul minim pe economie).
Multumesc frumos pentru raspuns... mi se pare cel putin nedrept , avand in vedere anii de contributie :(. Iar pensia minima garantata este 640... pentru ce sa te chinui atatia ani in campul muncii?

Carp Mircea a scris:

In mod normal si legal pensia a fost corect calculata.
Asa reisese si din cele postate(salariul minim pe economie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit azi prin posta decizia de pensionare pt. ... tomyblue tomyblue Buna ziua, am primit azi prin posta decizia de pensionare pt. limita de varsta, cu drepturile stabilite de la jumatatea lunii mai cand am implinit varsta de 65 ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate Basti Basti Buna ziua. Tatal meu are 61 de ani si 6 luni .Este pensionat pe caz de boala gradul 3 cu 34 de ani 11 luni cotizati. A platit o luna cotizare anul trecut ca ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare Adriana68 Adriana68 Am 51 de ani si 33 ani in campul muncii ( fara vreo grupa ). As dori sa stiu , conform noii legi a pensiilor varsta minima la care pot iesi la pensie. ( nu mai ... (vezi toată discuția)