avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Valorificare bunuri societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Valorificare bunuri societate in insolventa

In 2012 o societate comerciala intra in insolventa. I se vand din bunuri, si au mai ramas agatate cateva ce valoreaza 3000 RON. Cati ani trebuie sa mai asteptam , ca o data cu vanzarea acestora, sa se declare falimentul si sa putem si noi sa ne deducem TVA si impozitul aferent ? Lichidatorul spune ca nu poate cobori valoarea acestora, bunuri ce reprezinta niste fiare vechi- o centrala, niste calorifere,etc.
Cel mai recent răspuns: Lavinia Posedaru , utilizator 16:47, 16 Ianuarie 2019
adunarea creditorilor poate sa hotarasca ca acele bunuri sa fi valorificate ca fier vechi pe baza de 3 oferte . simplu
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Insolventa si girant VONPAUL006 VONPAUL006 Va rugam sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare. Ce s-ar mai putea face in urmatoarea situatie? Eu am girat in nume personal un ... (vezi toată discuția)
Retragere bani achitati la asociatie aledical aledical Cine ma poate ajuta? Am adunat de mai multi ani cite 20 ron in plus la cheltuiel un fel de fond acum am 720 ron si vreau sa-i reprimesc pentru ca bani sint in ... (vezi toată discuția)