Sunt divortata si am un copil de 3 ani,domiciliul copilului este la mine. Eu sunt plecata in afara la munca iar minorul se afla in grija fostului sot. Am aflat ca vrea sa deschida o actiune pentru a stabili domiciliul minorului la el definitiv. Actiunea vrea sa aibe loc la Bucuresti avand ca prieten de familie o judecatoare. Se poate face asta daca procesul de divort si custodie a avut loc la noi in oras? Daca da,as putea muta dosarul pe care il deschide el la Bucuresti in orasul nostru pe motiv ca judecatoarea este prietena lor de familie? Multumesc anticipat !
Dacă deschide proces la București angajați avocat foarte bun si instanța oricare ar fi ea o sa fie forțată să admită cererea avocatului daca este foarte bine motivată.Nu sunt de capul lor nici judecătorii dar trebuie mare atentie.
Dacă nu apelați imediat cum primiti actiunea la avocat riscati sa aveti probleme.Aveti sanse sa nu va judecati la București daca am inteles eu bine situatia.
Doar daca ati eșua puteți cere stramutarea dar este destul de.complicat deoarece se cam consideră că judecătorii nu intervin.
Divorț
Maryomarian
Bună ziua. Soția mea vrea sa inainteze cererea de divorț in spania . Eu nu sunt deacord pentru că nu vorbesc si nu înțeleg bine limba. Daca ea ... (vezi toată discuția)