avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Bună ziua! Am depus actele 13.12.2018 ptr indemnizatia de creșterea copilului. După cât timp se primesc bani și dacă voi fii anunțată când se aproba actele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 14 Decembrie 2018
Cam in 2/3luni primiti banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legătură cu indemnizația copilului Andreea Patricia Andreea Patricia Bună ziua, vroiam să întreb dacă am băgat actele pentru indemnizația pentru creșterea copilului pe 18 septembrie vroiam să știu în cât timp voi afla ... (vezi toată discuția)
Urgent ccc Madalinaada Madalinaada Buna ziua!daca am depus astazi actele pentru concediu de crestere copil de pana la 2 ani,in conditiile in care eu am nascut cu 4 luni in urma iar primaria ma ... (vezi toată discuția)
Data primirii indemnizatiei de crestere a copilului denisa28 denisa28 Buna ziua...Ma numesc Denisa si sunt din Dragasani, jud. Valcea...As vrea sa stiu si eu cand ar trebui sa primesc banii de crestere a copilului... Am nascut ... (vezi toată discuția)