avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara - 5 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara - 5 copii

Cum se împarte pensia alimentară pentru primul copil, dacă în căsnicia actuală am 4 copii, iar eu am un venit net de 1900lei? Avocatul calculase că pentru 3 sau mai mulți copii se împarte jumătatea salariului net, cum ar veni după calcule 190 lei pentru primul copil. Este corect așa? Am 5 copii în total.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
alex1234alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:31, 16 Decembrie 2018
Atunci cand se va naste al saselea copil va adresati instantei pentru recalculare pensie alimentara, jumatate din venitul dvs. Net se v.a imparti le 6 copii, in jur de 150 de lei pentru fiecare...
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere cris_deo cris_deo buna seara. am deschis actiune de reducere pensie intretinere ca umare a schimbarii situatiei fata de momentul in care mi s-a stabilit aceasta pensie. mai ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei alimentare ValentinTudor ValentinTudor Am fost casatorit 4 ani, in timpul acestei casatorii nascandu-se un copil. Am divortat, iar prin hotararea de divort s-a stabilit ca pensie alimentara suma de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AlinaElla AlinaElla Buna ziua! Vreau sa stiu ce procent se plateste pensiea alimentara catre un copil dintr-o casatorie anterioara, iar daca parintele care plateste pensie ... (vezi toată discuția)