avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... VTP și Revizie gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

VTP și Revizie gaze

La intrarea în bloc a fost afișat un tabel, de asociație, cu apartamentele unde "nu" sunt făcute reviziile și vtp-urile, cu mențiunea ca copii ale PV-urilor tuturor apartamentelor de la verificare sa fie predate asociației.

Întrebarea este: am vreo obligație sa ii dau aceasta copie președintelui de asociație?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:28, 14 Decembrie 2018
Aveti contor separat sau facturarea se face la cumun*?
Separat.
Atunci discutatii cu furnizorul dvs de gaze, poate au hotarat ca cel ce vine sa verifice asta sa ia toate avizele de la asiciatie, sa nu mai bata la fiecare usa in parte...
Oricum dati adm.doar o copie, daca e cazul, in caz ca se pierde originalul va trebui refacuta si verificarea, nu mai aveti cu ce dovedi ca s.a facut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rtp si vtp gaze naturale la asociatiile de proprietari cf legislatiei in vigoare Maria Bezsan Maria Bezsan As vrea sa stiu care este diferenta intre RTP si VTP (in afara perioadei de timp) si obligativitatea efectuarii acestor servicii! De asemenea exemple de ... (vezi toată discuția)
Abuz sau legalitate? vasile viorel vasile viorel Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca Presedintele Asociatiei a procedat corect in urmatoarea situatie.Asociatia noastra este compusa din doua scari a cate 40 ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari ne-a notificat că ne întrerupe gazul dacă nu ne branșăm la noua instalație, cu motivul că la cea veche nu se mai face revizia tehnică. este real acest motiv? aida200 aida200 Am fost notificați de asociația de proprietari că ne vor tăia gazele la apartamentele care nu ne vom branșa la noua instalație.In asociație au ... (vezi toată discuția)