avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent pentru cresterea copilului ma pot da afara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent pentru cresterea copilului ma pot da afara de la munca

Buna ziua as vrea sa stiu daca pot fi concediat de la locul de munca daca iau stimulent pentru cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 15 Decembrie 2018
Buna seara.
De cat timp luati acest stimulent?
Din ce cunosc, interdictia de a concedia pe ce revine din CCC ( mama sau tata) se intinde pe o perioada de 6 luni dupa revenire...
Am o lună de zile dar șeful imi tot impune sa imi pun demisia eu nu vreau sa demisionez ce pot face in cazul acesta
Eu merg la munca si iau si stimulent pentru cresterea copilului nu am intrat in concediul de crestere a copilului
Nu va dati demisia si depuneti actele pentru a intra in CCC, asa nu va mai poate demite decat daca da faliment sau reorganizeaza firma...deci e mult mai complicat pentru el sa faca asta...
Mai asteptati si alte sugesti dar eu asa as proceda...banuiesc ca va incadrati pentru a primi indemnizatia pentru CCC, nu?
Da

Alte discuții în legătură

Drept anagajat Pachia L Pachia L Buna ziua!eu si sotul lucram in cadrul aceeasi companii, doar ca el este pe postul de manager. Sotul doreste sa demisioneze, iar eu doresc sa raman. Problema ... (vezi toată discuția)
Presiunea la demisie si stimulentul de insertie ioanagliga ioanagliga Buna ziua. Sotul meu beneficiaza de Stimulent de insertie pentru copil.La serviciu au fost aplicate presiuni asupra lui pentru demisie.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Obligata sa demisionez si pierderea dreptului la stimulentul de insertie violetavio violetavio Buna seara!Sunt o mamica ce a vrut sa se angajeze inainte de a termina concediul crestere copil....sa incep...am lucrat la un restaurant 11 luni din care doar ... (vezi toată discuția)