avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte dezbatere mostenire

Buna ziua
Ce acte sunt necesare pt. Dezbatere mostenire dupa bunici a unei case cu gradina (cca. 2000 mp)?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:02, 15 Decembrie 2018
Pentru aceste informații, va prezentati personal la un birou notarial, cu toate documentele de proprietate.
Care sunt "toate documentele de proprietate"? Eu am doar un Certificat de mostenire pt. dezbaterea de mostenire din 1983, dupa decesul bunicii (in 1980).
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Valentina-cta, utilizator
Acest certificat de moștenitor și actele de proprietate in baza carora au dobândit bunicii imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa decesul sotului Elena Boiteanu Elena Boiteanu In data de 03.iulie 2010 sotul meu a decedat, dupa o casnicie de 41 de ani si 6 luni. Averea dobandita impreuna este o casa din paianta in valoare de 900.000 ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)