avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am cumparat o masina de la un escroc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am cumparat o masina de la un escroc

am cumparat o masina acum 6 luni .proprietarul masinii este o firma iar eu am cumparat-o de la soferul firmei doar cu o chitanta de mana in care soferul recunoaste ca a luat suma de bani de la mine in schimbul masinii a carui proprietar este firma la care lucreaza, urmand ca actele sa le facem in 72 de ore sau daca nu sa imi restituie intreaga suma.cu 2 martori.
acum 3 sapt soferul firmei mi-a cerut masina si m-a mintit ca se duce cu ea sa faca actele pt ca patronul nu avea timp sa umble i-a facut lui procura
ulterior am aflat ca masina nu era de vanzare, e a firmei in continuare iar banii i-a bagat in buzunar soferul.
ce posibilitati am sa imi recuperez suma de bani pt vanzarea masinii si contravaloarea reparatiilor la masina suportate de mine cat timp masina a stat la mine.
mentionez ca am poze din concediu cu aceasta masina, facturi de reparatii, martori, plus o inregistrare recenta in care soferul imi spune ca actele masinii si masina sunt la firma iar banii care i-am dat sunt tot la firma.
am vreo sansa sa il vad pe acest individ la puscarie?
unde tb sa ma adresez? Politiei sau sa ii intentez proces pt inselaciune?
Cel mai recent răspuns: teodorast , utilizator 15:17, 16 Noiembrie 2009
am fost chiar azi la firma si asa cum banuiam firma nu a avut de gand sa vanda masina iar banii oricum nu au ajuns la firma.
cei de acolo mi-au spus ca ma sprijina in rezolvarea problebei si ca o sa il convinga sa imi restituie banii sa nu ajunga la puscarie.
dar nu stiu incotro sa o apuc
la tribunal sau la sectia de politie de pe raza caruia locuiesc si locuieste sa fac plangere?
are valoare o chitanta de mana scrisa de el cu 2 martori ?
acum 3 zile mi-a facut chitanta(declaratia) ca i=-am dat banii.
masina a fost 6 luni la mine dar d-abia acum mi-am dat seama ca am fost inselata
de cand se i-au in considerare 2 luni?
de la data scrisa in declaratie(chitanta)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau abuz de incredere aaionut30 aaionut30 Buna ziua,as dori sa va cer o parere intrucat nu sunt sigur de ce anume trebuie sa fac. Pe scurt,am o problema cu un individ caruia i-am incredintat masina ... (vezi toată discuția)
Inselaciune hrimiucsorin hrimiucsorin Buna ziua. Acum mai bine de o luna, am gasit un web programator pe un site de liber-profesionisti internationali , pentru a-mi modifica un site pentru suma ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere si inselaciune sabinut sabinut am inchieiat un contract de locatie pt o masina la taxi [masina fiind nou]am platit printrun virament bancar o suma importanta bani cagh in mana cu martori ... (vezi toată discuția)