avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț, custodie si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț, custodie si partaj

Buna ziua, revin din nou cu o întrebare si încerc sa va explic situația care s-a schimbat putin intre timp : Soțul meu a extras ( in 2016)suma de 15000 de euro din contul meu la care el era trecut împuternicit dupa căsătorie ! Anul acesta a extras din contul lui banca pt locuința 3000 de euro ! In 2016 dupa ce a extras banii din cont a mers automat si a dat avans la un ap nou a făcut precontract de vânzare cumpărare pe numele meu si a lui reușind sa plătească suma de 22000 euro ! Intre timp a considerat ca mai bine face precontractul pe un prieten de a lui iar anul acesta in Martie când a reusit sa plătească si diferența pana la 33000 de euro a trecut ap pe fratele lui cetățean al republicii Md cu pașaport românesc fără loc de munca in ultimii 7-8 ani ! Noi locuind in Olanda si in vara am mers in Ro am aflat ce sa întâmplat exact - mi-a dat mie contractul de vânzare cumpărare al apartamentului îl am si acum in original iam zis ca intentez divorț si partaj! A refuzat categoric
In dimineata asta ma enervat tare am sărit la el sa îl bat iar el ma filmat ! Poate sa folosească in instanța filmarea împotriva mea din ap pe care eu îl
Închiriez si plătesc in Olanda lunar 1150 e iar rl nu are venit si loc de munca stabil face facturi pe firma de construcții doar când vrea ! Dar conversații whatsapp ? Ce valoare au ? Avem
O fetița de 4 ani de care doar eu ma ocup având in vedere ca el pleaca dimineata inainte de ora 7 si revine seara dupa ora 20 ( luni -sambata) ! Când sta acasa duminica face doar sa ma e enerveze încontinuu iam spus sa părăsească ap sa ne lase in pace dar nu pleaca ca e sărac lipit pamântului nu are banii de chirii in Olanda ! Pot sa ii scot lucrurile afara pe casa scării ? Ce pățesc eu in acest caz? Eu pt dovedi cu contul meu bancar ca am loc de munca firma de curățenie cu venit de 1200 e lunar pe care ii fa. Cât timp fetița e la scoala ( eu o duc eu o scot iar in timpul asta eu merg la munca)
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
IULIA-IULIA, utilizator
Cel mai recent răspuns: IULIA-IULIA , utilizator 16:15, 16 Decembrie 2018
Poate folosi filmarea dar la ce il ajuta?
La.divort?
La partaj e mult de lucru.

Da, poate sa îl ajute sa zică ca eu sunt violenta in fata copilului ? Sau conversații whatsap sunt dovezi luate in considerare in justiția românească ?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate folosi filmarea dar la ce il ajuta?
La.divort?
La partaj e mult de lucru.

Da, orice probă poate folosi.
Este discutabil cu violență.
Se va ocupa avocatul de contraargumente.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, orice probă poate folosi.
Este discutabil cu violență.
Se va ocupa avocatul de contraargumente.
.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns ! Credeți ca mai pot sa fac ceva cu privire la apartament ? E in valoare de 40000 de euro , as vrea partea mea de banii pt ca am un copil in întreținere sunt banii pe care ii pot folosi in educația fetiței locuind intr-o țara dezvoltată
Sa zic ca îl dau in judecată el își va lua avocat la fel ca si mine ! Ei poate sa meargă sa minta avocatul ca nu e ap nostru ? Sunt avocați care ar refuza sa îl apere având in vedere cazul ?
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
IULIA-IULIA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsirea locuinței din strainatate IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, am o fetița in vârsta de 4 ani jumate suntem stabiliți in străinătate toți 3 ( eu, soțul și fetița) locuim in același apartament pe care ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Diana2013 Diana2013 Ma puteti ajuta in cazul divortului in urmatoarea situatie. Aparatmentul in care locuim este cumparat inainte de casatorie, cu credit, pe numele sotului, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt stabilită cu soțul roman de cativa ani in străinătate ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Sunt stabilită cu soțul roman de cativa ani in străinătate ! Din cauza nenumăratelor certuri pentru ca nu se implica in viața de familie ... (vezi toată discuția)