Buna ziua, care sunt pasii in cazul unei succesiuni dupa bunicii mamei( ea fiind singura la parinti si moarta acum cateva luni).Mentionez ca bunicii au murit pe rand si nu s-a facut nici un fel de succesiune niciodata .As vrea sa stiu daca tatal meu are si el drept pentru ca am auzit ca nu ar avea?Si cam cat timp ar dura si modalitatea cea mai rapida si usoara!Va multumesc anticipat!
Trebuie dezbătută fiecare succesiune, în ordinea deceselor.
Dacă mama a decedat ultima, masa succesorala (adica tot ce a moștenit la rândul ei de la bunici), va reveni tatălui dvs (1/4), în calitate de sot supraviețuitor și dvs, copil (3/4).
Durata depinde de disponibilitatea și rapiditatea cu care dvs procurati toate acele necesare pentru cele 3 succesiuni și bineînțeles, de cat de aglomerat e notarul.
Mostenirea
radu1982
am o mica problema ...tatal meu a murit in martie 2009 iar bunicul (tatal tatalui meu)in luna august al aceluias an.bunica inca este in viata insa acum sunt ... (vezi toată discuția)
Teren
Ana-Mariana
Am nelamurirea si nu stiu in ce situatie ma aflu eu fata de ceea ce urmeaza.Este vorba despre un teren pe care i-a fost facut procura tatalui meu de catre ... (vezi toată discuția)