avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amnistie si recidiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amnistie si recidiva

daca am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare si mai am un dosar in faza de urmarire penala (in stare de recidiva) si presupunem ca va interveni amnistia atunci la al doilea dosar am sanse la suspendare? se amnistiaza pedeapsa de 3 ani si voi fi judecat ca prim infractor ?
Cel mai recent răspuns: Bencipici80 , utilizator 09:51, 18 Decembrie 2018
În discuția de amnistie și grațiere intră numai infracțiunile FĂRĂ violență.
inselaciune si refuzare colectare mostre biologice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie, cine beneficiaza? oltul oltul se amnistiază infracţiunile pentru care Codul Penal sau legile speciale prevăd o pedeapsă privativă de libertate pana la 7 ani inclusiv intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Condamnat dupa actualul cod si judecat dupa intrarea noului cod oltul oltul am o condamnare de 3 ani cu suspendare (rezultatul a 6 pedepse contopite) si mai am un dosar pe rol pentru fals... conform art 37 daca sunt condamnat ... (vezi toată discuția)
5 dosare penale fara permis Izvorani Izvorani O intrebare am...am 5 dosare penale conducere fara permis,toate facute in decurs de un an....ce as dori eu sa stiu este...se poate cu un avocat bun sa iau ... (vezi toată discuția)