avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se poate declara/impozita un venit extern din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se poate declara/impozita un venit extern din freelancing la noi in tara?

Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie:
1. Am un job permanent, cu 8 ore pe zi, perfect legal, la o firma mare, platitoare de toate darile si impozitele la stat.
2. In timpul liber am gasit o modalitate de a mai face ceva banuti suplimentari din freelancing online (din extern, plata se face in PayPal, in euro sau dolari, dupa care se pot transfera in contul personal).

Intrebare: Cum pot declara acesti bani pentru a fi impozitati pentru ca acest venit sa fie legalizat?

Sa ne intelegem, nu iubesc sistemul nostru de impozitare (oare cine il iubeste?), si nu ma dau in vant sa dau darile la stat (mai ales ca statul nostru...), insa sunt un om corect si nici nu vreau sa am probleme cu autoritatile, vreau sa fiu curat ca lacrima :)).

Va multumesc in avans pentru sfaturi.
O zi buna.
Adi.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:50, 17 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa depuneti declaratia unica in care veti declara venitul din extern corespunzator in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri obtinute online weedmastersr weedmastersr Buna ziua ! Am o dilema. Incepand cu Martie anul trecut am inceput sa prestez anumite munci de freelancing online. Am inceput pe un anumit website dar apoi ... (vezi toată discuția)
Venit din job remote-din strainatate alle4295 alle4295 Buna ziua, Este prima oara cand am un job prin intermediul internetului, din strainatate, la firma Appen. Am primit un contract de munca online iar banii ii ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)