avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... norma de poluare admisă, provenită de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

norma de poluare admisă, provenită de la emanaţiile unei centrale pe gaz metan

Bună ziua!

Aş dori să ştiu care este norma de poluare admisă, provenită de la emanaţiile unei centrale pe gaz metan. Un vecin şi-a instalat un coş de tip ventuză pentru evacuarea gazelor de la centrală cu emanaţiile direct în curtea mea, acestea pătrunzând şi în locuinţă.

Cu stimă,
Gheorghiţă
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:50, 17 Decembrie 2018
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila cu vecinul dvs., sa inalte cosul de evacuare gaze deasupra nivelului cel mai ridicat al cladirilor pentru ca gazele sa se disipeze in atmosfera, puteti sesiza DJSanatate Publica si Agentia teriotoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coş evacuare gaze de la centrală - poluare in curte Gheorghiţă3 Gheorghiţă3 Bună ziua! Vecinul meu şi-a făcut recent un coş de tip ventuză pentru evacuare gaze de la centrală, care este orizontal, la înălţime de 2m, cu ... (vezi toată discuția)
Lungime coș evacuare centrală Buna ziua, Locuiesc într-un apartament la bloc etaj 2,locatarii de la et.1(sub apartamentul neu) si parter își montează în centrala pe gaz. As dori ... (vezi toată discuția)
Amplasare cos centrala termica in curtea vecina TuLe TuLe As dori sa stiu care este distanta legala de amplasare a unui cos de centrala termica in curtea vecina. Vecinii au scos cosul centralei termice in curtea ... (vezi toată discuția)