avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligativitatea inscrierii in OAMMR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligativitatea inscrierii in OAMMR

in urma terminarii postlicealei FEG iasi am primit o adeverinta de libera practica valabila pana la sfarsitul anului respectiv caci am terminat in 2014
acum m-am dus la organizatia asistentilor medicali sa ma inscriu la ei si mi-au zis ca am de platit 700 ron din 2014 si pana in 2018 dar eu nu am fost niciodata inscris la ei ca NU am nici o diploma nici o adeverinta de la ei nu am NIMIC
va rog sa imi spuneti daca eu trebuie sa platesc acesti bani daca sunt ceruti legal
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:53, 19 Decembrie 2018
buna ziua,, dl ionut.ion
am citit hotararea nr.31/06.12.2017 si urmeaza sa citesc si oug 144 /28 octombrie 2008 dar aici nu am gasit nimic explicit de asta am mai intrebat o data.....
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
uicr, utilizator
Cititi al doilea link in care gasiti Oug 144/2008, acolo gasiti conditiile ce trebuie indeplinite pentru a lucra ca asistent medical in Romania ( printre care si obligatia de a fi membru al acestui ordin, Art. 12...)
In primul link gasiti o hotarare in care sunt specificate toate taxele aplicate de dumnealor, In special Art 2 si Art.8...
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
ok asta am inteles....si sunt deacord

dar eu nu inteleg de ce imi cere 700 ron pt o perioada in care eu nu am nici un fel de certificat de membru de la ei pt ca eu nu am dus diploma legalizata nici cazier nici certificat de sanatate pana acum la ei pana in momentul de fata ....
Poate are cumva legatura cu Art. 2 din acea hotarare, nu stiu...
Dumnealor cum au justificat aceasta suma, nu v-a dat un deviz*...?
nu mi au dat nici un deviz nimic.....
mi au insirat pe un biletel anii si cat trebuie sa platesc pe fiecare in parte....si s-a ajuns la suma de 700 ron pt 4 ani
si daca eu nu am certificat de libera practica de la ei vizat in anii asti ei au dreptul sa imi ceara banii???
eu asta nu inteleg ....

Alte discuții în legătură

Oblagativitatea de a fi membru oammr bogdans77 bogdans77 Buna ziua,m.am inscris in acest ordin in 2014 deoarece am fost obligata sa o fac, ca urmare a dorintei mele de a lucra in sistemul de sanantate.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)