avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum se poate solutiona o problema cu Lg?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum se poate solutiona o problema cu Lg?

Am un tv Lg 4k cumparat in 2014,cand in Ro nu se emitea 4k.Acum cand se emite constat ca nu receptionez 4k..Lg imi raspunde ca am 4k dar codec vechi,nu vor să rezolve!Soluții?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:14, 17 Decembrie 2018
Sesizati ANPC si vedeti ce va răspund.
Sunt aspecte tehnice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare clauze contractuale Bogdan98 Bogdan98 Buna ziua, Zilele trecute am constatat ca furnizorul de cablu, a facut modificari, in sensul ca un program (HBO in speta) nu se mai poate receptiona pe ... (vezi toată discuția)
Escrocherie telefonica (www.la24.ro) - sesizare anpc KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am sa va povestesc o intamplare pe scurt. Am fost contactat telefonic de catre o persoana care m-a intrebat daca am anunturi postate pe \"olx\" sau ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie Bogdan8888 Bogdan8888 Am cumparat un tv lg martea iar joia doar l`am mutat in alta camere si cand l`am aprins am constatat ca dispay`ul era spart. Nu mi`a cazut, nu l`am lovit, ... (vezi toată discuția)