avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile mele..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile mele..

Buna seara am un apartament..cumpărat în urma cu câteva luni..atunci când am cumpărat apartamentul am o clauză...ca pe toată durata vieții i-am dat drept de habitate mamei mele pe întreg apartamentul fără plată vreunei chirii.. as vrea sa stiu daca ea poate să îl vândă... proprietar sunt eu...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:22, 17 Decembrie 2018
Daca dvs. sunteti proprietar in acte, numai dvs. puteti vinde/ inchiria/ concesiona, in mod legal, apartamentul.

Mulțumesc frumos pentru răspuns...
POPA GHEORGHE a scris:

Daca dvs. sunteti proprietar in acte, numai dvs. puteti vinde/ inchiria/ concesiona, in mod legal, apartamentul.

Doar proprietarul poate vinde proprietatea sa.
Depinde însă ce clauze aveti cu privire la restul drepturilor.
Dacă nu ați avut avocat la notar întrebați notarul si sa va dea explicații juridice.
Nu este obligat dar va poate interpretata ceva simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Habitatie viagera ChirpacDaniel ChirpacDaniel Ce inseamna exact \'\'Drept de habitatie viagera \'\' asupra intregului imobil ? (vezi toată discuția)
Clauza habitatie viagera Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am incheiat cu parintii mei un contract de vanzare-cumparare pentru apartamentul in care locuim, cu clauza de habitatie viagera pentru acestia. Se specifica ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)