avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Va rog sa ma ajutati

Am nevoie de ajutor va rog, pe scurt, am incercat sa intru la scoala militara si mi-au cerut media 9, dupa ce am dat examenul psihologic si l-am luat. M-au sunat sa imi spuna ca sunt respins din cauza mediei mele la purtare 8,50, dar de la liceu mi-au dat recomandare in care scrie clar ca acele absente care au dus la reducerea mediei la purtare sunt din cauza spitalizarii mele din cauza unui accident suferit cu echipa de fotbal a liceului, ca am fost elev model si ca nu am avut niciun fel de conflicte cu niciun profesor. Acea recomamdare este perfect legala cu stampila si semnatura a directorului si dirigintelui.
Intrebarea mea este: Am vreo sansa sa dau liceul in judecata pentru daune fizice psihice si morale?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Bejenariuilie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bejenariuilie , utilizator 08:27, 18 Decembrie 2018
ACele absente ar fi trebuit motivate, nu sa va scada media la purtare, ar fi trebuit sa luati masuri la vremea respectiva pentru a nu va penaliza astfel.. In opinia mea, celor de la scoala militara nu aveti ce le reprosa.
Puteti actiona in judecata liceul, dar trebuie sa stiti ce sa cereti si cat. Apelati la un avocat.
Ar trebui sa expuneti problema si la inspectoratul scolar.

Sunt constient ca celor de la scoala militara nu am ce sa le reprosez, dar liceului am ce sa ii reprosez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
Media purtare liceu Mediapurtatorului Mediapurtatorului In 2014 am terminat liceul și am început facultatea. Acum sunt anul 4 însă îmi doresc sa aplic pentru încadrarea din sursa externa la IGPR. Aceștia cer ... (vezi toată discuția)
Medie la purtare Andy1732 Andy1732 Salutare! Sunt elev in clasa a 11-a si am o problema. In semestrul 1 mi-a fost incheiata media 8 la purtare, din cauza absentelor nemotivate. Am avut destul de ... (vezi toată discuția)