avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT de vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT de vanzare- cumparare

SPETA
Numitul ' Pop Ioan Vasile cumpara un imobil( mai precis o uscatorie) ,angajeaza o avocata pt a se ocupa de actele premergatoare... in contractul de vanzare cumparare facut initial sub semnatura privata i se trece numele incomplet adica Pop Ioan in raportul de expertiza imobiliara la fel ....mai pe scurt in toate actele ...ajungand sa fie trecut si in cartea funciara la fel Pop Ioan. Mai sus numitul vinde imobilul unei terte persoane.In contract se specifica partile; Pop Ioan Vasile identic in cf cu Pop Ioan.
INTREBARE
Ce probleme ar putea avea noul proprietar?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:00, 16 Noiembrie 2009
Chiar daca numele ar fi la fel, totusi ele se vor individualiza prin CNP si celelalte date personale.
buna ziua!
trebuie sa existe concordanta intre acte. in acest sens se va face indreptarea erorii materiale in toate actele in care respectivul apare cu numele incomplet.
Din pacate in contracul initial sub semnatura privata nu a fost trecut de cat numele incomplet si seria si nr de buletin.....Avand in vedere k domnul angajase o avocata intrebarea mea este cum a dovedit doanma respectiva ca numitul exista '?cand a depus aclete la tribunal presupun k i s-a cerut si o copiie dupa buletinul viitorului cumparator?!nimeni na observat greseala de nume .. greu de crezut! dar adevarat
Indreptarea erorii nu sa facut cu toate acestea domnul a vandut imobilul noul proprietar ar putea avea probleme ? Eu fiind noul proprietar..
Multumesc anticipat!
buna seara!
in ce an s-a facut contractul de vanzare cumparare?
dvs cum ati incheiat contractul de vanzare cumparare, presupunand ca ati fost la un BNP, nici acum nu s-a sesizat inadvertenta??!
omul a venit cu actul prn care el a dobandit imobilul si cu buletinul.
cum sa nu vezi ca in act scrie una si in buletin alta?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara daniel_fergusson daniel_fergusson Va rog, poate ca cineva imi poate explica partea a 2a din extrasul de cartea funciara: A. Partea I. DESCRIEREA IMOBILULUI \"Unitate individuala\" Se ... (vezi toată discuția)
Indreptare de urgenta eroare materiala camib camib M-ar interesa sa stiu daca exista vreo modalitate de indreptare a erorii materiale in regim de urgenta . Este vorba de prenumele paratului care apare in 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)